Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твВ 103-ия ден на антиправителствените

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твВ 103-ия ден на антиправителствените
Коментари Харесай

Станислав Балабанов в 103-тия ден на протеста: Кучетата си лаят, керванът си върви, а Борисов си обикаля села и паланки

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

В 103-ия ден на антиправителствените митинги хората не престават да упорстват да видят най-накрая оставките на Бойко Борисов, Иван Гешев и цялото компрометирано проветилство. Но малко обстановката е такава, че " кучетата си лаят, керванът си върви ". И Борисов продължава да си обикаля села и паланки, Гешев също, а протестиращите тук на жълтите павета не престават да не бъдат чувани. Това разяснява в ефира на 7/8 тв репортерът на малкия екран Станислав Балабанов.

" Надявам се да реализираме нашата цел. Европа ни чу - видя се. Хората са доста, доста желаят оставка, само че се вижда, че понижаваме. Но хората същото по този начин би трябвало да знаят, че от у дома, от дивата, от фейсбук нещата няма да станат. Трябва да сме повече и да продължаваме да настояваме до последно ", разяснява един от протестиращите младежи.

Време е към този момент, малко храброст се желае и студа не би трябвало да плаши хората. Не единствено студентите, само че и спортистите би трябвало да са тук. Всички би трябвало да дойдат. Студентите са малко, само че се надявам тези, които са тук, да дадат подтик, разяснява още младежът. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР